Планування витрат на підготовку і освоєння нової продукції - Економіка і економічна теорія - Предмети - Готові роботи - Заказать курсовую работу
Понеділок, 05.12.2016, 00:23Вітаю Вас Гость | RSS
Реферати, курсові, дипломні, магістерські
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Замовлення
Якщо Ви не знайшли потрібної роботи - можете замовити її ТУТ за помірну ціну
Наші координати
Наші телефони:

   +38 (095) 324-12-21

       +38 (063) 639-86-58

       +38 (097) 459-97-20

Підтримка ICQ on-line:
   464-845-337 

Електронна пошта:

   refik@ukr.net


Категорії
Астрономія та космонавтика [1]Банківська, біржова справа і страхування [197]
Безпека життєдіяльності [65]Біологія [75]
Бухгалтерський облік і аудит [1016]Військова справа та громадянська оборона [6]
Географія і економічна географія [38]Держава і право [1344]
Діловодство та Документознавство [126]Екологія та безпека праці [80]
Економіка і економічна теорія [2288]Етика і естетика [22]
Журналістика та видавнича справа [21]Історія та історичні особи [110]
Кулінарія, продукти харчування [217]Культура та мистецтво [136]
Логіка [12]Маркетинг та реклама [214]
Медицина [79]Мова та література [173]
Міжнародні відносини та Міжнародна економіка [74]Менеджмент та трудові відносини [487]
Педагогіка [386]Психологія [768]
Політологія [100]Програмування, комп'ютери [54]
Релігія [28]Соціологія [81]
Статистика [221]Спорт і туризм, готельна справа [324]
Філософія [73]Фінанси, гроші та податки [699]
Інше [586]
Добавить в избранное


БАЗА УНІКАЛЬНИХ РЕФЕРАТІВ ТА КУРСОВИХ ЗА ДУЖЕ НИЗЬКИМИ ЦІНАМИ

Готові роботи


Головна » Готові роботи » Предмети » Економіка і економічна теорія

Планування витрат на підготовку і освоєння нової продукції
Курсова | 11.07.2016, 09:33
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ НА ПІДГОТОВКУ ТА ОСВОЄННЯ НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 1.1. Сутність витрат підприємства, їх класифікація та методи калькулювання 1.2. Мета, завдання та характеристика процесу планування витрат на підприємстві 1.3. Складання бюджетів і кошторисів як елементи планування витрат підприємства РОЗДІЛ 2. НАУКОВІ ПІДХОДИ ДО ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ НА ПІДПРИЄМСТВІ 2.1. Методологія оцінки виконання планів витрат на виробництво продукції 2.2. Показники оцінки ефективності понесених витрат РОЗДІЛ 3. ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ НА ПІДГОТОВКУ І ОСВОЄННЯ НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ПАТ «ПРОДТОВАРИ» 3.1. Організаційно – економічна характеристика ПАТ «Продтовари» 3.2. Сутність проекту освоєння нової продукції та планування його витрат ПАТ «Продтовари» 3.3. Проблеми і шляхи вирішення ефективності понесених витрат на підготовку і освоєння нової продукції ПАТ «Продтовари» ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
В економічній літературі зустрічається багато визначень терміна «витрати на виробництво». При всьому розмаїтті трактувань економічної сутності категорії їх можна згрупувати у дві великі групи – трактування собівартості із точки зору економічної теорії або бухгалтерського обліку, які суттєво різняться між собою. Найбільш вдалим можна вважати наступне визначення: витрати на виробництво - це грошове вираження величини економічних ресурсів підприємства у застосованій і споживаній формах, необхідних для здійснення його виробничо-господарської діяльності і досягнення поставленої мети. Класифікація витрат – це поділ їх на класи на основі певних загальних ознак об’єктів і закономірних зв’язків між ними. Причому, чим більше виділено ознак класифікації, тим вищий ступінь пізнання об’єктів. Існує безліч класифікацій витрат: залежно від центрів відповідальності, виробничого процесу, виду продукції, за календарних періодів тощо. Найбільш поширеними методами калькулювання собівартості є позамовний метод, попередільний, фактичний, змішаний, метод «директ» і «стандарт - костинг», метод «поглинутих витрат». При аналізі витат на виробництво починають з оцінки динаміки та структури витрат, виконання плану витрат, оцінка їх за елементами та статтями калькуляції, оцінка окремих видів продукції та оцінка показника витрат на гривню реалізації. Аналіз витрат проведено на матеріалах публічного акціонерного товариства «Продтовари», основною метою діяльності якого є виготовлення і реалізація хлібобулочних виробів. Проведений аналіз діяльності підприємства свідчить про нестабільне його становище, про що свідчить наявність збитку, невисока середньомісячна заробітна плата, низькі значення виробітку, від’ємне значення власного капіталу. Одним із напрямків збільшення прибутковості діяльності є впровадження проекту виготовлення макаронних виробів. Валовий прибуток від реалізації складатиме 265,93 тис.грн. на місяць і 3191,27 тис.грн. на рік, а чистий прибуток – 220,85 тис.грн. на місяць і 2648,75 тис.грн. на рік. Лише на перший рік реалізації проекту підприємство матиме чистий грошовий потік нижче 0, а починаючи з 2 року він буде становити 2952,05 тис.грн. щорічно, і на кінець 5 року обсяг грошових коштів на рахунку в банку підприємства за рахунок проекту зросте на 14760,25 тис.грн.
Параметри роботи та координати виконавця: Алёна | -
Кількість сторінок: 51
Рік захисту: 2016
Ціна: 70 грн.
Контактна особа: Алена
Телефон: +380957914613
E-mail: k_alena_@list.ru
Переглядів: 28
Всього коментарів: 0
Увага!!! При замовленні в полі коментар залишайте свій номер телефону для зв'язку.





Замовити індивідуальну роботу

Ім`я відправника *:
E-mail відправника:
Телефон:
Предмет:
Тема роботи *:
Тип роботи:
Кількість сторінок *:
На коли потрібна робота:
Мова написання *:
Інші вимоги:

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук готових робіт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал
Лучший сайт для заказа курсовых и дипломов - www.zakazat-kursovik.com.ua
Заказать курсовую - www.zakazat-kursovuyu.ru
Вся Украина качает рефераты отсюда - www.ukrreferat.com Украинский портАл