Управління виробничим потенціалом підприємства - Економіка і економічна теорія - Предмети - Готові роботи - Заказать курсовую работу
П`ятниця, 02.12.2016, 19:58Вітаю Вас Гость | RSS
Реферати, курсові, дипломні, магістерські
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Замовлення
Якщо Ви не знайшли потрібної роботи - можете замовити її ТУТ за помірну ціну
Наші координати
Наші телефони:

   +38 (095) 324-12-21

       +38 (063) 639-86-58

       +38 (097) 459-97-20

Підтримка ICQ on-line:
   464-845-337 

Електронна пошта:

   refik@ukr.net


Категорії
Астрономія та космонавтика [1]Банківська, біржова справа і страхування [197]
Безпека життєдіяльності [65]Біологія [75]
Бухгалтерський облік і аудит [1016]Військова справа та громадянська оборона [6]
Географія і економічна географія [38]Держава і право [1344]
Діловодство та Документознавство [126]Екологія та безпека праці [80]
Економіка і економічна теорія [2288]Етика і естетика [22]
Журналістика та видавнича справа [21]Історія та історичні особи [110]
Кулінарія, продукти харчування [217]Культура та мистецтво [136]
Логіка [12]Маркетинг та реклама [214]
Медицина [79]Мова та література [173]
Міжнародні відносини та Міжнародна економіка [74]Менеджмент та трудові відносини [487]
Педагогіка [386]Психологія [768]
Політологія [100]Програмування, комп'ютери [54]
Релігія [28]Соціологія [81]
Статистика [221]Спорт і туризм, готельна справа [324]
Філософія [73]Фінанси, гроші та податки [699]
Інше [586]
Добавить в избранное


БАЗА УНІКАЛЬНИХ РЕФЕРАТІВ ТА КУРСОВИХ ЗА ДУЖЕ НИЗЬКИМИ ЦІНАМИ

Готові роботи


Головна » Готові роботи » Предмети » Економіка і економічна теорія

Управління виробничим потенціалом підприємства
Курсова | 10.07.2016, 09:27
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО - МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМ ПОТЕНЦІАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Економічна сутність виробничого потенціалу підприємства 1.2. Характеристика складових елементів виробничого потенціалу 1.3. Методологія управління і оцінки виробничого потенціалу Висновки до розділу 1 РОЗДІЛ 2. ПРАКТИЧНІ ЗАСАДИ ОЦІНКИ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПАТ «КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ №1» 2.1. Організаційно – економічна характеристика ПАТ «Криворізький хлібокомбінат №1» 2.2. Оцінка формування виробничого потенціалу підприємства 2.3. Аналіз ефективності використання виробничого потенціалу Висновки до розділу 2 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗБІЛЬШЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМ ПОТЕНЦІАЛОМ ПАТ «КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ №1» 3.1. Заходи щодо підвищення ефективності формування і використання виробничого потенціалу підприємства 3.2. Проект підвищення ефективності використання виробничого потенціалу Висновки до розділу 3 ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Поняття потенціалу як економічної категорії досить багатогранне не лише з точки зору формулювання його суті, складових і взаємозв’язку між з іншими категоріями, а й з боку визначення його видів. Під ефективним виробничим потенціалом підприємства слід розуміти максимально можливий обсяг випуску продукції підприємства (надання послуг, виконання робіт), який може бути повністю реалізований на протязі певного проміжку часу, за оптимального використання наявних і прихованих можливостей системи ресурсів у ринковому середовищі господарювання. Виходячи з визначення поняття „виробничий потенціал промислового підприємства”, він складається з двох частин: 1) потенціал, який є вхідною умовою виробничої діяльності, розкриває можливості підприємства з формування та використання факторів виробництва; 2) потенціал як забезпечуюча умова безперервної ефективної виробничої діяльності, який дозволяє здійснювати процес безперервного відновлення всіх його складових з метою забезпечення більш високої результативності діяльності промислового підприємства. Під оцінкою виробничого потенціалу підприємства розуміється визначення економічного результату від використання виробничих ресурсів протягом певного терміну у вигляді загальної суми економічних вигод. Критерієм економічної оцінки виробничого потенціалу підприємства є фінансовий результат від звичайної діяльності, що включає: валовий прибуток від реалізації продукції, робіт і послуг; доходи за винятком витрат від операційної оренди активів підприємства; доходи за винятком витрат, одержувані підприємством від фінансової оренди його активів; амортизаційні відрахування від вартості нематеріальних активів і основних засобів виробничого призначення. Аналіз виробничого потенціалу підприємства проведено на основі показників фінансової і оперативної звітності публічного акціонерного товариства «Криворізький хлібокомбінат №1». На сьогоднішній день колись потужне підприємство, яке випускало хлібобулочні, конфетні, ковбасні вироби і безалкогольні напої, використовує свою потужність не на повну силу і виробляє лише хлібобулочні вироби. На сьогоднішній день майже вся продукція, яка виробляється підприємством реалізується, залишків на складах немає. Аналіз виявив зниження ефективності формування і використання виробничого потенціалу за останні роки – зниження ефектвиності використання трудових ресурсів і основних і оборотних фондів та зменшення обсягів виробництва і реалізації. Одним із напрямків підвищення ефективності використання виробничого потенціалу підприємства є впровадження проекту виготовлення макаронних виробів. Валовий прибуток від реалізації складатиме 265,93 тис.грн. на місяць і 3191,27 тис.грн. на рік, а чистий прибуток – 220,85 тис.грн. на місяць і 2648,75 тис.грн. на рік. Перелік графічних і табличних джерел Таблиця 1.1 Оцінка виробничого потенціалу підприємства Рис. 1.1 Система формування та систематизація складових виробничого потенціалу промислового підприємства Таблиця 1.2 Система індикаторів (критеріїв) формування рівня ефективності виробничого потенціалу підприємства Таблиця 1.3 Система найважливіших індикаторів оцінки ефективності виробничого потенціалу підприємства в розрізі окремих складових Таблиця 2.1 Динаміка основних техніко-економічних показників ПАТ «Криворізький хлібокомбінат №1» за 2013-2015 рр. Таблиця 2.2 Оцінка динаміки виробництва і реалізації продукції Таблиця 2.3 Структура реалізованої продукції за її видами, тис.грн. Таблиця 2.4 Динаміка і структура необоротних активів підприємства Таблиця 2.5 Динаміка основних фондів підприємства, тис.грн. Таблиця 2.6 Оцінка складу основних фондів, тис.грн. Таблиця 2.7 Оцінка стану основних фондів підприємства, тис.грн. Таблиця 2.8 Структура і динаміка працівників ПАТ «Криворізький хлібокомбінат №1», осіб Таблиця 2.9 Показники, що характеризують рух персоналу ПАТ «Криворізький хлібокомбінат №1» Таблиця 2.10 Динаміка та структура запасів підприємства, тис.грн. Таблиця 2.11 Динаміка і структура залишків готової продукції на складах підприємства, тис.грн. Таблиця 2.11 Оцінка дебіторської заборгованості підприємства за термінами утворення Таблиця 2.12 Оцінка ефективності використання основних фондів підприємства Таблиця 2.13 Динаміка показників, які характеризують продуктивність праці та використання фонду робочого часу Таблиця 2.14 Показники ефективності використання оборотних фондів підприємства Таблиця 3.1 Калькуляція матеріальних витрат на виготовлення 1 т макаронних виробів Таблиця 3.2 Калькуляція витрат на оплату праці при виготовленні макаронних виробів на місяць Таблиця 3.3 Розрахунок відрахувань на соціальні заходи, тис.грн. Таблиця 3.4 Розрахунок місячної суми амортизаційних відрахувань Таблиця 3.5Розрахунок суми інших поточних витрат на місяць Таблиця 3.6 Калькуляція витрат на виробництво продукції (на місяць та на рік) та розрахунок ціни готових виробів Таблиця 3.7 Розрахунок суми прибутку від впровадження проекту виробництва макаронних виробів
Параметри роботи та координати виконавця: Алёна | -
Кількість сторінок: 70
Рік захисту: 2016
Ціна: 80 грн.
Контактна особа: Алена
Телефон: +380957914613
E-mail: k_alena_@list.ru
Переглядів: 24
Всього коментарів: 0
Увага!!! При замовленні в полі коментар залишайте свій номер телефону для зв'язку.





Замовити індивідуальну роботу

Ім`я відправника *:
E-mail відправника:
Телефон:
Предмет:
Тема роботи *:
Тип роботи:
Кількість сторінок *:
На коли потрібна робота:
Мова написання *:
Інші вимоги:

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук готових робіт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал
Лучший сайт для заказа курсовых и дипломов - www.zakazat-kursovik.com.ua
Заказать курсовую - www.zakazat-kursovuyu.ru
Вся Украина качает рефераты отсюда - www.ukrreferat.com Украинский портАл