Шаруваті коктейлі - Кулінарія, продукти харчування - Предмети - Готові роботи - Заказать курсовую работу
Четвер, 21.08.2014, 22:59Вітаю Вас Гость | RSS
Реферати, курсові, дипломні, магістерські
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Замовлення
Якщо Ви не знайшли потрібної роботи - можете замовити її ТУТ за помірну ціну
Наші координати
Наші телефони:

   +38 (095) 324-12-21

       +38 (063) 639-86-58

       +38 (097) 459-97-20

Підтримка ICQ on-line:
   464-845-337 

Електронна пошта:

   refik@ukr.net


Категорії
Астрономія та космонавтика [1]Банківська, біржова справа і страхування [178]
Безпека життєдіяльності [50]Біологія [53]
Бухгалтерський облік і аудит [774]Військова справа та громадянська оборона [5]
Географія і економічна географія [20]Держава і право [994]
Діловодство та Документознавство [116]Екологія та безпека праці [59]
Економіка і економічна теорія [2081]Етика і естетика [18]
Журналістика та видавнича справа [14]Історія та історичні особи [96]
Кулінарія, продукти харчування [214]Культура та мистецтво [103]
Логіка [10]Маркетинг та реклама [171]
Медицина [74]Мова та література [124]
Міжнародні відносини та Міжнародна економіка [49]Менеджмент та трудові відносини [433]
Педагогіка [286]Психологія [635]
Політологія [84]Програмування, комп'ютери [43]
Релігія [21]Соціологія [69]
Статистика [145]Спорт і туризм, готельна справа [301]
Філософія [62]Фінанси, гроші та податки [558]
Інше [563]
Добавить в избранное


БАЗА УНІКАЛЬНИХ РЕФЕРАТІВ ТА КУРСОВИХ ЗА ДУЖЕ НИЗЬКИМИ ЦІНАМИ

Готові роботи


Головна » Готові роботи » Предмети » Кулінарія, продукти харчування

Шаруваті коктейлі
Дипломна | 14.12.2011, 16:16
І. ВСТУП
1. Задачі та обов’язки бармена в обслуговуванні відвідувачів
2. Значення коктейлів в харчуванні людини
ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА
2.1. Описати характеристику значення у харчуванні напоїв
2.2. Значення в харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових напоїв, порядок їх оформлення
2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування напоїв
2.4. Описати порядок організації робочого місця бару (характеристика, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць)
2.5. Дати характеристику пристосувань, інвентарю, посуду, яке застосовується при приготуванні напоїв
2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні напоїв
2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця
ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Параметри роботи та координати виконавця: olga | -
Кількість сторінок: 35
Рік захисту: 2011
Ціна: 80,00 грн.
Контактна особа: Ольга
Телефон: 067-704-36-74
E-mail: 563017@mail.ru
Переглядів: 346
Всього коментарів: 0
Увага!!! При замовленні в полі коментар залишайте свій номер телефону для зв'язку.





Замовити індивідуальну роботу

Ім`я відправника *:
E-mail відправника:
Телефон:
Предмет:
Тема роботи *:
Тип роботи:
Кількість сторінок *:
На коли потрібна робота:
Мова написання *:
Інші вимоги:

Пошук готових робіт
Статистика

Онлайн всього: 0
Гостей: 0
Користувачів: 0
Освітній портал
Лучший сайт для заказа курсовых и дипломов - www.zakazat-kursovik.com.ua
Заказать курсовую - www.zakazat-kursovuyu.ru
Вся Украина качает рефераты отсюда - www.ukrreferat.com Украинский портАл