Організація процесу обслуговування офіціантами бенкету-фуршет у закладі ресторанного господарства - Інше - Предмети - Готові роботи - Заказать курсовую работу
Субота, 25.02.2017, 02:00Вітаю Вас Гость | RSS
Реферати, курсові, дипломні, магістерські
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Замовлення
Якщо Ви не знайшли потрібної роботи - можете замовити її ТУТ за помірну ціну
Наші координати
Наші телефони:

   +38 (095) 324-12-21

       +38 (063) 639-86-58

       +38 (097) 459-97-20

Підтримка ICQ on-line:
   464-845-337 

Електронна пошта:

   refik@ukr.net


Категорії
Астрономія та космонавтика [1]Банківська, біржова справа і страхування [201]
Безпека життєдіяльності [67]Біологія [76]
Бухгалтерський облік і аудит [1087]Військова справа та громадянська оборона [6]
Географія і економічна географія [40]Держава і право [1351]
Діловодство та Документознавство [126]Екологія та безпека праці [83]
Економіка і економічна теорія [2307]Етика і естетика [22]
Журналістика та видавнича справа [22]Історія та історичні особи [113]
Кулінарія, продукти харчування [217]Культура та мистецтво [138]
Логіка [13]Маркетинг та реклама [216]
Медицина [81]Мова та література [182]
Міжнародні відносини та Міжнародна економіка [75]Менеджмент та трудові відносини [496]
Педагогіка [391]Психологія [774]
Політологія [102]Програмування, комп'ютери [61]
Релігія [31]Соціологія [81]
Статистика [223]Спорт і туризм, готельна справа [327]
Філософія [73]Фінанси, гроші та податки [712]
Інше [597]
Добавить в избранное


БАЗА УНІКАЛЬНИХ РЕФЕРАТІВ ТА КУРСОВИХ ЗА ДУЖЕ НИЗЬКИМИ ЦІНАМИ

Готові роботи


Головна » Готові роботи » Предмети » Інше

Організація процесу обслуговування офіціантами бенкету-фуршет у закладі ресторанного господарства
Курсова | 30.07.2014, 21:47
Зміст Вступ 3 1. Види банкетів, їх характеристика 5 2. Особливості обслуговування банкетів фуршетів 7 3. Організація обслуговування банкету фуршету на 120 осіб 9 3.1 Складання меню і визначення кількості страв 10 3.2 Розрахунок офіціантів і розподіл обов’язків між ними 13 3.3 Визначення довжини, кількості та форми столів 15 3.4 Розрахунок столової білизни та складання заявки на білизну 16 3.5 Розрахунок столового посуду та приладдя 17 3.6 Сервіровка банкетного столу 19 3.7 Оформлення зали 27 3.8 Обслуговування банкету 28 Висновок 30 Список використаних джерел 31 ДОДАТОК 32
ВСТУП Назва слова «банкет-фуршет» походить від французького слова «а ля фуршет», що означає «на вилку». Основним столовим приладом під час їжі на банкеті є вилка закусочна. Актуальність дослідження. Приводом для проведення банкету-фуршету, який зазвичай носить офіційний характер, бувають ділові переговори, підписання торгових угод. Але банкет-фуршет організують і при проведенні різних ювілеїв, сімейних урочистостей та інших святкових заходів. Під час проведення банкету-фуршету гості їдять і п'ють, стоячи біля столів, до яких не ставлять стільці. На банкеті гостям надається вільний вибір місця в залі. Гості самі вибирають страви й напої, розставлені на столі, їдять і п'ють стоячи за фуршетним столом або біля нього. У будь-який час вони можуть піти з бенкету, не чекаючи
Параметри роботи та координати виконавця: ufi | -
Кількість сторінок: 34
Рік захисту: 2014
Ціна: 180 грн.
Контактна особа: Степан, Елена
Телефон: (095)324-12-21, (063) 639-86-58, (097) 459-97-20
E-mail: refik@ukr.net
Переглядів: 193
Всього коментарів: 0
Увага!!! При замовленні в полі коментар залишайте свій номер телефону для зв'язку.





Замовити індивідуальну роботу

Ім`я відправника *:
E-mail відправника:
Телефон:
Предмет:
Тема роботи *:
Тип роботи:
Кількість сторінок *:
На коли потрібна робота:
Мова написання *:
Інші вимоги:

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук готових робіт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал
Лучший сайт для заказа курсовых и дипломов - www.zakazat-kursovik.com.ua
Заказать курсовую - www.zakazat-kursovuyu.ru
Вся Украина качает рефераты отсюда - www.ukrreferat.com Украинский портАл