Неділя, 30.04.2017, 05:20Вітаю Вас Гость | RSS
Реферати, курсові, дипломні, магістерські
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Замовлення
Якщо Ви не знайшли потрібної роботи - можете замовити її ТУТ за помірну ціну
Наші координати
Наші телефони:

   +38 (095) 324-12-21

       +38 (063) 639-86-58

       +38 (097) 459-97-20

Підтримка ICQ on-line:
   464-845-337 

Електронна пошта:

   refik@ukr.net


Категорії
Астрономія та космонавтика [1]Банківська, біржова справа і страхування [201]
Безпека життєдіяльності [67]Біологія [76]
Бухгалтерський облік і аудит [1087]Військова справа та громадянська оборона [6]
Географія і економічна географія [40]Держава і право [1351]
Діловодство та Документознавство [126]Екологія та безпека праці [83]
Економіка і економічна теорія [2307]Етика і естетика [22]
Журналістика та видавнича справа [22]Історія та історичні особи [113]
Кулінарія, продукти харчування [217]Культура та мистецтво [138]
Логіка [13]Маркетинг та реклама [216]
Медицина [81]Мова та література [182]
Міжнародні відносини та Міжнародна економіка [75]Менеджмент та трудові відносини [496]
Педагогіка [391]Психологія [774]
Політологія [102]Програмування, комп'ютери [61]
Релігія [31]Соціологія [81]
Статистика [223]Спорт і туризм, готельна справа [327]
Філософія [73]Фінанси, гроші та податки [712]
Інше [597]
Добавить в избранное


БАЗА УНІКАЛЬНИХ РЕФЕРАТІВ ТА КУРСОВИХ ЗА ДУЖЕ НИЗЬКИМИ ЦІНАМИ

Готові роботи


Головна » Готові роботи » Предмети » Інше

Організація виробництва борошняних виробів у спеціалізованому закладі ресторанного господавства.
Курсова | 30.07.2014, 21:48
Зміст ВСТУП………………………………………………………………………….…3 Розділ 1. Загальна характеристика ресторану «Джин»……………………..….5 1.1. Структура та розташування ресторану………………………….…..5 2.1. Характеристика основних цехів ресторану «Джин»………….…….7 1.3. Оцінка якості вихідної борошняної сировини, що використовується в цеху мучних виробів……………………………………..11 1.4. Мікробіологічні показник сировини мучного цеху ресторану……18 Розділ 2. Аналіз організації роботи борошняного цеху у ресторані «Джин»..20 2.1. Організація роботи борошняного цеху……………………….…….20 2.2. Організація виробництва борошняних кондитерських виробів у ресторані «Джин»…………………………………………………………..…22 2.3. Система якості готової продукції……………………………...……25 Розділ 3. Проект удосконалення організації роботи борошняного цеху досліджуваного закладу ресторанного господарства…………………..30 3.1. Технологія основного виробництва. Характеристика обладнання та опис технологічного процесу…………………………….…...30 3.2. Способи вдосконалення організації роботи борошняного цеху ресторану «Джин»………………………………………………..………35 3.3. Охорона праці та екологічний контроль в мучному цеху………..37 Висновки і пропозиції…………………………………………………..……..41 Список використаних джерел…………………………………………………42 ДОДАТКИ………………………………………………………………………
ВСТУП Хліб – один з головних продуктів харчування, з яким організм людини отримує білки, жири, вуглеводи, вітаміни, що є універсальними регуляторами процесів обміну речовин в організмі, мінеральні солі. Добова потреба коливається від 150 до 500 грамів. Споживаючи щоденно 350 гр хліба, людина забезпечує свій організм на третину потреби в білках та вуглеводах, на 25-60 % у вітамінах. Актуальність дослідження. З кожним роком загострюється проблема як забрудненості сировини, так і готової продукції хлібопекарської промисловості токсикантами, що згубно діють на організм людини. До найважливіших токсикантів хлібопекарської промисловості відносять пестициди, важкі метали, нітрати, нітрити, що потрапляють до сировини під час удобрення чи боротьби зі шкідниками, радіонукліди, що збереглися в ґрунті з часів аварії на ЧАЕС. Потрапивши в організм людини
Параметри роботи та координати виконавця: ufi | -
Кількість сторінок: 49
Рік захисту: 2014
Ціна: 230 грн.
Контактна особа: Степан, Елена
Телефон: (095)324-12-21, (063) 639-86-58, (097) 459-97-20
E-mail: refik@ukr.net
Переглядів: 179
Всього коментарів: 0
Увага!!! При замовленні в полі коментар залишайте свій номер телефону для зв'язку.





Замовити індивідуальну роботу

Ім`я відправника *:
E-mail відправника:
Телефон:
Предмет:
Тема роботи *:
Тип роботи:
Кількість сторінок *:
На коли потрібна робота:
Мова написання *:
Інші вимоги:

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук готових робіт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал
Лучший сайт для заказа курсовых и дипломов - www.zakazat-kursovik.com.ua
Заказать курсовую - www.zakazat-kursovuyu.ru
Вся Украина качает рефераты отсюда - www.ukrreferat.com Украинский портАл