Субота, 19.08.2017, 03:47Вітаю Вас Гость | RSS
Реферати, курсові, дипломні, магістерські
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Замовлення
Якщо Ви не знайшли потрібної роботи - можете замовити її ТУТ за помірну ціну
Наші координати
Наші телефони:

   +38 (095) 324-12-21

       +38 (063) 639-86-58

       +38 (097) 459-97-20

Підтримка ICQ on-line:
   464-845-337 

Електронна пошта:

   refik@ukr.net


Категорії
Астрономія та космонавтика [1]Банківська, біржова справа і страхування [220]
Безпека життєдіяльності [67]Біологія [78]
Бухгалтерський облік і аудит [1245]Військова справа та громадянська оборона [6]
Географія і економічна географія [41]Держава і право [1358]
Діловодство та Документознавство [127]Екологія та безпека праці [83]
Економіка і економічна теорія [2437]Етика і естетика [22]
Журналістика та видавнича справа [22]Історія та історичні особи [113]
Кулінарія, продукти харчування [218]Культура та мистецтво [140]
Логіка [13]Маркетинг та реклама [220]
Медицина [82]Мова та література [186]
Міжнародні відносини та Міжнародна економіка [76]Менеджмент та трудові відносини [504]
Педагогіка [392]Психологія [776]
Політологія [107]Програмування, комп'ютери [62]
Релігія [31]Соціологія [82]
Статистика [273]Спорт і туризм, готельна справа [330]
Філософія [73]Фінанси, гроші та податки [824]
Інше [598]
Добавить в избранное


БАЗА УНІКАЛЬНИХ РЕФЕРАТІВ ТА КУРСОВИХ ЗА ДУЖЕ НИЗЬКИМИ ЦІНАМИ

Готові роботи


Головна » Готові роботи » Предмети » Інше

Празнование "Яблочного спаса" (банкет в ресторане)
Курсова | 21.08.2014, 21:34
ЗМІСТ 1. Пояснювальна записка………………………………………………………4 1.1. Творче обґрунтування теми…………………………………………4 1.2. Описання інтер’єру торгового залу………………………….……..5 1.3. Визначення форменого одягу обслуговуючого персоналу…….…8 2. Розрахункова частина………………………………………………………..10 2.1. Прийняття замовлення………………………………………….…...10 2.2. Меню та карта напоїв………………………………………..….……11 2.3. Розрахунок кількості обслуговуючого персоналу…………………16 2.4. Розрахунок площі торгівельного залу………………………..…….18 2.5. Розрахунок кількості меблів…………………………………….…..22 2.6. Розрахунок столового посуду, приладів……………………………23 2.7. Складання замовлень на виробництво, в буфет, сервізну, білизну……………………………………………………………………………24 2.8. Підготовка торговельного залу до обслуговування. Поопераційні затрати часу на підготовку залу до обслуговування…………………………..25 2.8.1. Розподіл обов’язків між офіціантами по підготовці торгівельного залу……………………………………………………….………27 2.8.2. Оформлення столів…………………………………………..…….30 2.8.3. Сервірування столів……………………………………………..…31 2.8.4. План розміщення багатопорційних блюд на столах……………..34 2.9. Організація обслуговування банкету……………………..……………….35 2.9.1. Інструктаж офіціантів……………………………………………..35 2.9.2. Сервірування столів………………………………………………..37 2.9.3. Сценарій обслуговування……………………………………..…..43 2.9.4. Організація музичного обслуговування………………………….44 3. Графічна частина…………………………………………………..…………46 3.1. План розміщення торговельного приміщення……………….…….46 3.2. Компонування торговельного залу……………………………..…..47 3.3. Схема сервірування столу (фрагмент на 1 гостя)………………….47 3.4. Схема обслуговування гостей…………………………………..…..48 Список використаної літератури……………………………………………….52 Висновки по роботі…………………………………………………………...…54
1. Пояснювальна записка 1.1. Творче обґрунтування теми Кількість ресторанів постійно зростає, і люди все частіше їх відвідують. Це обумовлено тим, що харчуватися не вдома набагато зручніше, швидше і економічніше, так як зайняті зароблянням на життя, люди найчастіше не знаходять часу в своєму щільному графіку роботи для приготування їжі і покупки продуктів. Ресторатори починають працювати набагато гнучкіше і намагаються залучити відвідувачів наданням спеціальних сервісних послуг та їх просуванням. Зі сказаного випливає, що обслуговувавння є тією послугою ресторанного бізнесу, яка може принести підприємству велике число клієнтів і зростання прибутку. Виходячи з усього вищеописаного, можна зробити висновок про те, що тема послуг в ресторанному бізнесі є актуальною темою для вивчення. Під час банкету, дуже часто, гості їдять і п'ють, стоячи біля столів, до яких не ставлять стільці. При такому підході, гості самі вибирають страви й напої, розставлені на столі, їдять і п'ють стоячи за фуршетним столом або біля нього. У будь-який час вони можуть піти з банкету, не чекаючи його закінчення. Представлена на ваш розсуд курсова робота присвячена порядку організації та особливостям проведення святкового заходу із святкування "Яблучного Спаса". Значні за обсягом дослідження по вивченню ресторанних послуг в сучасному суспільстві проведені такими вченими, як С. Брю, В. Вонг, П. Дойль, Б. Карлофф, Ф. Котлер, К. Лавлок, Ж.-Ж. Ламбен, К. Макконел, С. Ривкин, М. Саритх, Д. Сондес, Д. Траут, Д. Уокер, Ф. Штерн. Мета даного дослідження полягає в ознайомленні з науковою літературою з обраного напрямку дослідження. Проведенні аналізу існуючих класифікацій ресторанних послуг та особливостям організації святкування в досліджуваному ресторані, а об'єктом нашого дослідження є сукупність необхідних умов для правильної організації та проведенні святкових заходів з нагоди «Яблучного Спаса» в ресторані «Джин».
Параметри роботи та координати виконавця: ufi | -
Кількість сторінок: 54
Рік захисту: 2014
Ціна: 320 грн.
Контактна особа: Степан, Елена
Телефон: (095)324-12-21, (063) 639-86-58, (097) 459-97-20
E-mail: refik@ukr.net
Переглядів: 181
Всього коментарів: 0
Увага!!! При замовленні в полі коментар залишайте свій номер телефону для зв'язку.





Замовити індивідуальну роботу

Ім`я відправника *:
E-mail відправника:
Телефон:
Предмет:
Тема роботи *:
Тип роботи:
Кількість сторінок *:
На коли потрібна робота:
Мова написання *:
Інші вимоги:

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук готових робіт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал
Лучший сайт для заказа курсовых и дипломов - www.zakazat-kursovik.com.ua
Заказать курсовую - www.zakazat-kursovuyu.ru
Вся Украина качает рефераты отсюда - www.ukrreferat.com Украинский портАл